A A A

Pe 1 iunie, AIPA a adus zâmbete și fericire pe chipurile copiilor din Internatul satului Cupcui

01/06/2024

       

       De ziua Internațională a Copilului, Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură a adus zâmbete și fericire pe chipurile copiilor lipsiți de dragostea și căminul familial din Internatul satului Cupcui, r-nul Leova.

    Pe 1 iunie  se celebrează Ziua Internaţională a Copilului, prilej de a ne aminti cu toţii de momentele tandre şi plăcute ale copilăriei inocente. Cu această ocazie, an de an  încercăm să conştientizăm, că interesul pentru copiii trebuie să fie  unul prioritar şi că, toţi copiii au nevoie de sprijinul şi atenţia noastră zi de zi.

Cu această ocazie,  AIPA, a inițiat și în acest an un act de caritate la care au fost invitați să contribuie toți colaboratorii Agenției cu donații pentru a organiza o zi de neuitat pentru acești copii.

    Astfel, angajații AIPA au reușit să ofere donațiile colectate iar animatorii au avut grijă să creeze o atmosferă veselă, plină de jocuri și activități distractive. 

 

  Vrem să aducem sincere mulțumiri tuturor celor care s-au mobilizat și au depus efort pentru a face fericiți acești copiii, amintindu-le că această zi specială este și a lor.

Le urăm tuturor copiilor să se bucure de această zi, să nu le dispară niciodată zâmbetul și copilărie cât mai fericită, colorată și plină de surprize!

 

 

 

 Direcția dezvoltare instituțională, raportare și comunicare