A A A

Mesaj de felicitare cu prilejul celor 14 ani de activitate a AIPA

04/02/2024

        Pe 04 februarie 2024, Agenția de Intevenție și Plăți pentru Agricultură își sărbătorește cea de-a 14-a aniversare!

    14 ANI, în care Agenția de Intevenție și Plăți pentru Agricultură și-a urmat cu mândrie scopul de a dezvolta agricultura și mediul rural de la noi din țară. În toți acești ani, AIPA a reușit să vină în sprijinul agricultorilor, ajutând la realizarea viselor, susținând fermierii în momentele dificile și continuând să își aducă aportul în fiecare zi!

    Astfel, în această perioadă, Agenţia a acordat susținere financiară pentru crearea și dezvoltarea a peste 70000 de obiecte investiționale în sectorul agroindustrial. În acest scop, pe conturile beneficiarilor de subvenții au fost virate peste 10 miliarde de lei. În consecință, a fost posibilă atragerea, în sectorul agricol și mediul rural, a investițiilor în valoare de peste 50 miliarde lei, astfel fiind generată crearea a peste 12 mii locuri noi de muncă.

    Suntem siguri că toate aceste lucruri nu ar fi posibile fără încrederea beneficiarilor, ce au un respect și o dragoste nemărginită față de agricultură, iar noi vă dorim să o păstrați încă mulți ani înainte.

    Echipei AIPA, cea care se remarcă prin munca asiduă zilnică, îi mulțumim pentru prestanța și dedicația fără de care nu au fost posibile toate realizările Agenției.

   Stimați Colegi, vă mulțumimfiecăruia în parte și vă dorim ca profesionalismul, competențele și munca asiduă să rămână fundamentul noilor succese și realizări în îndeplinirea calificativă a misiunii Agenției noastre, de a oferi servicii calitative, sigure și transparente tuturor solicitanților de sprijin financiar.

LA MULȚI ANI, AIPA!

 

 

 

 

 

 Direcția dezvoltare instituțională, raportare și comunicare