A A A

AIPA va fi prezentă la expozițiile FOOD & DRINKS, FOOD TECHNOLOGY și PACKAGING. DEPOT

15/05/2024

       AIPA va participa în perioada 16 - 18 mai 2023, alături de echipa Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare, în cadrul Centrului Internațional de Expoziții MOLDEXPO la un eveniment de referință pentru industria alimentară – expozițiile FOOD & DRINKS, FOOD TECHNOLOGY și PACKAGING. DEPOT.

 

Peste 150 de producători și distribuitori de produse alimentare, echipamente și tehnologii pentru industria alimentară, cea de prelucrare, depozitare, ambalare din Republica Moldova, Italia, România, Ucraina, Turcia se vor antrena într-o competiţie sănătoasă de promovare a ofertelor, valorificând asemenea instrumente, precum demonstrări de tehnică, acţiuni spectaculoase promoţionale și de caritate, master-class-uri de preparare a bucatelor, degustări de produse etc.

 

Food & Drinks” în acest an nu va fi o expoziție clasică, ci un oraș, cu elementele specifice: artere, piețe, porți. Unde fiecare ”locuitor” (expozant) va întruchipa o adevărată atracție turistică, care va motiva vizitatorii să se oprească pentru popas. Iar ”turiștii” vor savura bucate, vor admira măiestria gazdelor și farmecul urbei neobișnuite. Nu este întâmplător că, această împărăție de bucate și băuturi se va contura ca un ”Regat al Gustului” – acesta este al doilea nume al expoziției din acest an.

 

Totodată, evenimentele-cheie ale expozițiilor FOOD TECHNOLOGY și PACKAGING. DEPOT vor fi test-drivurile unice ale echipamentelor de ultimă oră pentru industria alimentară, ambalarea și depozitarea produselor alimentare.

 

Expozițiile vor ocupa pavilioanele central, nr.2 și spațiile în spațiile în aer liber. Evenimentul din acest an reprezintă un mare succes spre bucuria organizatorilor și participanților care au acceptat provocarea de a se distinge prin ceva deosebit în cadrul expozițiilor.

Inaugurarea expozițiilor va avea loc joi, 16 mai, la ora 11.00 în pavilionul nr. 2 al Moldexpo.

  

 

 

 

 

 Direcția dezvoltare instituțională, raportare și comunicare