A A A

În ajun de Sfintele Sărbători de Paști, echipa AIPA a vizitat Centrul de Plasament din s. Cupcui r. Leova

02/05/2024

       

         Sărbătorile pascale, an de an, oferă prilejul de a face fapte bune, de a ajuta și de a aduce zâmbete pe fețele tuturor. Păstrând tradiția, Echipa  Agenției de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA), alături de Directoarea Adjunctă Diana Coșalîc, au hotărât ca și anul acesta,  să ofere  daruri alese copiilor din Centrul de Plasament din localitatea Cupcui, raionul Leova, oferindu-le cu drag căldură sufletească și o parte din cele necesare, pentru a-i bucura cât de puțin. Cu emoții și recunoștință în priviri, copiii au primit cu drag darurile aduse din partea partenerilor donatori, și a colegilor din cadrul Agenției,  mărturisind că cel mai de preț cadou pentru ei este grija și dragostea oferită, an de an, de către oameni de bună credință și de către angajații AIPA.

    La începutul lunii aprilie, conducerea AIPA a demarat Campania de caritate pentru  recepționarea donațiilor și ajutoarelor financiare, în cadrul căreia s-au mobilizat toți colaboratorii AIPA și mai mulți donatori. 

    Din donațiile colectate au fost procurate bunuri de strictă necesitate, care să asigure buna funcționare a activității Centrul de Plasament. Printre produsele alimentare, copiii au avut parte de dulciuri, cozonaci și fructe.

În lumina celor expuse, aducem sincere mulțumiri tuturor colaboratorilor oficiului central, precum și oficiilor teritoriale ale AIPA, și nu în ultimul rând,  tuturor celor care au pus umărul și au contribuit pentru a aduce pe fețele celor mici și neajutorați un zâmbet mare, recunoștință și nu în ultimul rând fericire. 

 

Vă Mulțumim că an de an ne sunteți alături și putem aduce împreună fericire pe chipurile copiilor ca ei să poate simți adevărata bucurie a Sărbătorilor Pascale.

 

 

 

 

 

 Direcția dezvoltare instituțională, raportare și comunicare