A A A

Registrul instituțiilor prestatoare de servicii de consultanță aprobat de MADRM

28/03/2019

Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) informează solicitanții de subvenții cu privire la aprobarea registrului instituțiilor prestatoare de servicii de consultanță și formare aprobate de către Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM). 

Registrul instituțiilor prestatoare de servicii de formare și consultanță includ 15 entități ce vor fi responsabile de buna desfășurare a instruirilor oferite producătorilor agricoli.

Amintim că, certificatele de instruire sunt necesare producătorilor agricoli ce doresc să obțină subvenții atât clasice precum și în avans, conform cerințelor menționate în Regulamentele de subvenționare.

Astfel, toți solicitanții de subvenții sunt îndemnați să apeleze la companiile prestatoare de servicii de consultanță și formare selectate de către MADRM, în vederea obținerii instruirilor necesare, precum și pregătirii dosarului ce urmează a fi depus pentru obținerea subvențiilor.

Registrul instituțiilor prestatoare de servicii de consultanță, precum și datele de contact ale acestora pot fi accesate pe pagina web a AIPA (www.aipa.gov.md) la rubrica „materiale de informare” sau „subvenții în avans”.

 

Pentru acces direct dați click aici

Direcția relații externe, comunicare și raportare