A A A

Registrul instituțiilor prestatoare de servicii agricole

02/08/2017

Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) informează solicitanții de subvenții asupra domeniilor de instruire oferite de companiile de consultanță și formare.

Registrul instituțiilor prestatoare de servicii agricole include 9 instituții de formare care vor fi responsabile de buna desfășurare a instruirilor în vederea eliberării certificatelor ce atestă participarea la cursurile de instruire a producătorilor agricoli, cu un număr total de 24-40 de ore.

Amintim că, certificatele de instruire sunt necesare în cadrul măsurii 4 și submăsurilor 1.1, 1.2, 1.4, 1.5, 1.6, 2.4, 2.5, conform cerințelor Regulamentului de subvenționare 2017-2021.

Astfel, toți solicitanții de subvenții sunt îndemnați sa apeleze la companiile prestatoare de servicii de consultanță și formare a producătorilor agricoli atestate de către MAIA, în vederea obținerii instruirilor necesare.

Registrul instituțiilor prestatoare de servicii agricole și datele de contact pot fi vizualizate accesând următorul link: http://bit.ly/2vaTKx2

 

Serviciul relații externe