A A A

Raport pe marginea activității a IP AIPA în cadrul ședinței ordinare a Consiliului de Supraveghere

17/07/2018

Astăzi, 17 iulie 2018, în cadrul sediului Instituției Publice „Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură” a fost convocată ședința ordinară a Consiliului de Supraveghere al IP AIPA în vederea raportării pe marginea activităților desfășurate pe parcursul I Semestru, 2018.

În debutul ședinței, directorul AIPA, Nicolae Ciubuc, a prezentat membrilor Consiliului raportul de activitate al Agenției pentru semestrul I 2018, descriind detaliat activitățile precum și realizările Agenției în perioada de referință.

Totodată, în cadrul ședinței s-a raportat cu privire la executarea bugetului AIPA  pentru primul Semestru. De asemenea, au fost coordonate un șir de documente interne, precum sunt manualele de proceduri cu privire la implementarea schemei de plăți – subvenții în avans, Regulamente privind prelucrarea informațiilor ce conțin date cu caracter personal și Regulamentul de funcționarea a paginii web oficiale a IP „Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură” în rețeaua Internet.

La finele ședinței, Președintele Consiliului, secretarul general de stat, Iurie Ușurelu a remarcat buna activitate a Agenției în perioada de raportare, urându-le succese în continuare în realizarea obiectivelor statuate în planul de acțiuni pentru 2018.

Menționăm, că Consiliul se va întruni în ședințe publice, după necesitate, în vederea aprobării deciziilor asupra subiectelor înaintate pe ordinea de zi.

Direcția relații externe, comunicare și raportare