A A A

Menținerea certificării Agenției de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) la sistemul de management anti-mita, ISO 37001:2016

14/06/2021

 

     În contextul derulării în perioada 7-11 iunie, 2021 a misiunii de supraveghere pentru anul 2021, a implementării standardului ISO 37001:2016, echipa de audit extern propune menținerea certificării Agenției de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) la sistemul de management anti-mita.

La finalul misiunii de supraveghere, echipa de auditori externi a adresat aprecieri și felicitări echipei AIPA pentru rezultatele obținute: ”Aș vrea să felicit tot personalul pentru modul prin care a înțeles să aplice prevederile standardului în cadrul organizației, să aplice și să îmbunătățească procedurile interne. Felicit echipa care se ocupă de raportările obligatorii cerute de standardul ISO 37001:2016. Doresc sa transmit urările de bine conducerii AIPA, sănătate multă tuturor angajaților AIPA, să vă îndepliniți toate obiectivele propuse pentru acest an și așa cum ați stabilit și în politica anti-mita, zero toleranță la actele de corupere”.                                                                                                                                                                                                                                       

 

                                                                                                                                                                                                                                      Serviciul Relații Externe și Comunicare 022-220-386