A A A

GALA FEMEILOR ÎN AGRICULTURA 2023

24/05/2023

PRIAevents și AIPA vă invită să luați parte la Pria Gala Femeilor în Agricultură 2023, care va avea loc în data de 20 iunie curent, începând cu ora 9:30, la Tekwill Chișinău.

PRIAevents a organizat în anul 2022 prima Gala Femeilor în Agricultura Moldovei. Suntem onorați că PRIAevents este unica care organizează un eveniment de această anvergură în Republica Moldova, ajuns deja la ediția a II-a.

Este un eveniment care, în premieră, în acest an, este conceput pentru a celebra și aplauda realizările remarcabile ale Femeilor Fermier care contribuie semnificativ la dezvoltarea agriculturii din Republica Moldova, fiind exemple demne de inspirație și de urmat.

Astfel, se organizează unul dintre cele mai importante și mai inedite evenimente destinate agriculturii și dezvoltării acesteia, și per ansamblu, întru impulsionarea afacerilor femeilor din Republica Moldova în agricultură și domeniile conexe sectorului .

Totodată, anterior ceremoniei de decernare a premiilor Galei Femeilor din Agricultura, vom dezbate, într-un panel separat, de comun cu autoritățile prezente și fermierii, subiectele de importanță majoră pentru sector, întru identificarea celor mai bune soluții și vom trece în revistă oportunitățile anului 2023, parvenite odată cu modificarea cadrului  normativ legal.

Nu uitati sa va rezervati locul la eveniment aici: https://priaevents.ro/inregistrare-pria-gala-femeilor-in-agricultura-in-republica-moldova/

 

Prima ediție a PRIA GALA FEMEILOR ÎN AGRICULTURA DIN REPUBLICA MOLDOVA  a avut loc anul trecut:

https://www.youtube.com/watch?v=AvGPpkn33Iw  

 

 

 

 

 

Serviciul relaţii externe şi comunicare