A A A

Două evenimente importante marcate la AIPA

01/12/2017

 

Astăzi, 1 decembrie 2017, în cadrul Agenției de Intervenție și Plăți pentru Agricultură, a fost marcată Ziua Agricultorului. Toți angajații din oficiul central și cei invitați din oficiile teritoriale au fost felicitați și mulțumiți pentru aportul lor în dezvoltarea sectorului agroindustrial, de către conducerea AIPA și de către secretarul de stat al Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, dl Dorin ANDROS.

În cadrul evenimentului, au fost decernate diplome atît din partea MADRM, pentru succese deosebite în activitate și cu prilejul sarbătorii profesionale “Ziua lucrătorului din agricultură și industria prelucrătoare”, cît și din partea Guvernului, pentru activitate prodigioasă, îndeplinire ireproșabilă a atribuțiilor de serviciu, profesionalism și responsabilitate.

În această atmosferă de sărbătoare, în cadrul AIPA a fost prezentat și noul director adjunct, dl Sergiu BATIUȘCA.  Vicedirectorul în vîrstă de 33 de ani, deține diploma de licență în Drept Economic și diploma de masterat în Drept Internațional.

Dl Sergiu BATIUȘCA a activat în cadrul mai multor instituții publice cât și private acumulând o experiență vastă de lucru.

Directorul AIPA, dl Nicolae CIUBUC,  și-a exprimat încrederea că odată cu instituirea în funcție a unei noi conduceri, se va reuși și o mai bună performanță în cadrul AIPA și i-a urat noului director adjunct succese și realizări frumoase.

 

Direcția relații externe, comunicare și raportare