A A A

Directorul AIPA a participat la Adunarea Generală a Asociației Producătorilor și Exportatorilor de Fructe “Moldova Fruct”

01/03/2018

Astăzi, 1 martie curent, Directorul AIPA, Nicolae Ciubuc a participat la Adunarea Generală a Asociației Producătorilor și Exportatorilor de Fructe “Moldova Fruct”.

Scopul evenmimentului a fost de a prezenta celor prezenți Raportul Consiliului de Administrare pentru anul 2017, Raportul executivului privind activitățile asociației în 2017, dar și adoptarea unei rezoluții generale.

La întrunire a fost prezentă conducerea și membrii asociației, Ministrul Agriculturii, Dezvolării Regionale și Mediului Liviu Volconovici, Secretarul general de stat al Ministerului Economiei și Infrastructurii  Iulia Costin, directorul general AIPA Nicolae Ciubuc, directorul general ANSA Gheorghe Gaberi, precum și alți reprezentanți ai structurilor subordonate Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare.

Directorul AIPA, a comunicat celor prezenți asupra principalelor priorități ale Agenției, precum și perspective privind subvenționarea pentru anul 2018, îndemnând membrii Asociației ,,Moldova Fruct’’ să contribuie la dezvoltarea unei agriculturi performante, prin implicare activă. 

Reamintim că, Asociaţia Producătorilor şi Exportatorilor de Fructe „Moldova Fruct” este o organizaţie apolitică care întrunește în prezent peste 200 de membri – producători şi exportatori de fructe din toate raioanele ţării, inclusiv din raioanele din stânga Nistrului. 

Direcția relații externe, comunicare și raportare