A A A

Directorul adjunct al AIPA, Vadim Curmei a efectuat o vizită de lucru în raionul Taraclia

03/10/2018

Directorul adjunct al Agenției de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA), Vadim Curmei, a efectuat la data de  2 octombrie 2018, o vizită de lucru în raionul Taraclia.

Vizita a avut ca scop de a discuta cu autoritățile publice locale problemele subvenționării aferente sectorului agricol parvenite din partea agenților economici din raionul dat.

Pe parcursul deplasării, a avut loc întrevederea cu organele și structurile de resort, care au tangență cu activitatea AIPA. În acest context, dl Vadim Curmei a comunicat participanților atât prioritățile pentru viitor ale AIPA, asigurându-le sprijinul necesar pentru obținerea subvențiilor, ce să contribuie la dezvoltarea sectorului agroindustrial.

 

În cadrul discuțiilor, în comun cu reprezentanții Ministerului Agriculturii Dezvoltării Regionale și Mediului, Agenţiei Relaţii Funciare şi Cadastru, Agenţiei Servicii Publici șiautoritățile publice locale au elaborat un plan de acțiuni în vederea elucidării problemelor, înaintând unele propuneri și sugestii  ce ar acorda posibilitatea subvenționării agenților economici din raionul dat.

 

Direcția relații externe, comunicare și raportare