A A A

Directorul adjunct al Agenției de Intervenție și Plăți pentru Agricultură Vadim Curmei, va exercita împuternicirile directorului AIPA

27/09/2018

Astăzi, 27.09.2018, directorul adjunct al AIPA, dl Vadim CURMEI a fost desemnat de către Nicolae CIUBUC noul Ministru al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM) ca să exercite împuternicirile de director.

Cu acest prilej, Ministru Nicolae CIUBUC a ținut să-i mulțumească dlui Vadim CURMEI pentru responsabilitatea, profesionalismul și munca depusă în cadrul Agenției până în prezent, dorindu-i succese în noua sa funcție.

La rândul său, dl  Vadim Curmei a mulțumit Ministrului pentru încrederea acordată și a punctat că, în perioada următoare va depune tot efortul pentru a realiza obiectivele ce stau în fața instituției, asigurând implementarea corectă a sistemului de subvenționare, precum și utilizarea transparentă a fondurilor oferite pentru dezvoltarea sectorului agroindustrial din Republica Moldova.

Amintim, că dl Vadim Curmei din 2016 până în prezent, deține funcția de director adjunct al AIPA unde și-a exercitat atribuțiile, acumulând cunoștințe ample în domeniul subvenționării.

 

Absolvent al Universității Liber Internaționale din Republica Moldova, el şi-a completat studiile la Academia de Administrare Publică de pe lângă Președintele Republicii Moldova.

 

Direcția relații externe, comunicare și raportare