A A A

De 1 septembrie, AIPA este din nou alături de copiii lipsiți de dragostea și căminul familial

01/09/2017

Astăzi, cu prilejul zilei de 1 septembrie - Ziua Cunoștințelor, Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) a fost alături de copiii din Internatul satului Cupcui, r-nul Leova, alăturându-se campaniei naționale „Ajută-mă să-mi pregătesc ghiozdanul de școală”.

Copiii educați și fericiți sunt baza unei societăți prospere, iar viitorul lor depinde astăzi de noi. Din aceste considerente, în ajunul anului școlar, AIPA a inițiat un nou act de caritate la care au fost invitați să contribuie toți colaboratorii Agenției, pentru a aduce zâmbete și bucurie copiilor lipsiți de dragostea și căminul familial.

Donațiile colectate au fost utilizate pentru a achiziționa diverse bunuri necesare copiilor, pentru începerea noului an școlar. Totodată, au fost procurate obiecte de strictă necesitate, care să asigure copiilor un trai decent, lipsit de griji, dar și să ușureze munca angajaților instituției. De asemenea, cu ajutorul producătorilor agricoli cu suflet mare, AIPA a avut posibilitatea să asigure Internatul cu fructe și legume pentru sezonul rece al anului.

Alături de Directorul adjunct al AIPA, Galina Petrachi, la eveniment au fost prezenți Vicepreședintele r-lui Leova, Ion Plămădeală și Primarul satului Cupcui, Mihail Revencu, care au felicitat copiii cu începutul noului an școlar, dorindu-le succese și noi realizări în activitatea școlară, deoarece doar prin cunoștințe își vor putea asigura un viitor luminos.

În acest context, conducerea AIPA aduce mulțumiri tuturor colaboratorilor oficiului central și oficiilor teritoriale ale AIPA, precum și producătorilor agricoli care au binevoit să doneze Casei de Copii, produse alimentare precum: struguri, piersici, mere, prune și legume.