A A A

De 1 Iunie - AIPA a fost alături de copii lipsiți de dragostea și căminul familial

01/06/2018

De Ziua Internațională a Copilului – 1 iunie, Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) a adus zâmbete și voie bună copiilor, lipsiți de dragoste și cămin familial din Internatul satului Cupcui, r-nul Leova.

În prima zi de vară  se celebrează Ziua Internaţională a Copilului, prilej de a reveni cu toţii la momentele tandre şi plăcute ale copilăriei inocente. Este ziua în care încercăm încă o dată să conştientizăm, că interesul pentru copil trebuie să fie  unul prioritar şi că, toţi copiii au nevoie de sprijinul şi atenţia noastră zi de zi.

Cu această ocazie, AIPA, a inițiat și de această dată, un act de caritate la care au fost invitați să contribuie toți colaboratorii Agenției cu donații pentru a organiza o zi specială pentru acești copii.

Astfel, donațiile colectate au fost utilizate cu scopul de a organiza pentru cei peste 35 de copii o excursie la grădina zoologică din Chișinău, precum și alte activități distractive.

 

Pentru ușurarea grijilor din cadrul Internatului satului Cupcui, r-nul Leova, pe viitor, AIPA va asigura tutelarea acestei instituții, oferindu-le sprijinul necesar acestor copii.

Direcția relații externe, comunicare și raportare