A A A

Daruri alese oferite copiilor lipsiți de dragoste și cămin familial, în ajunul începerii unui nou an școlar

02/09/2019

În pragul unui nou an școlar, reprezentanții Agenției de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) au inițiat un nou act de caritate la care au fost invitați să contribuie toți cei cu inimă mare, pentru a aduce zâmbete și bucurie copiilor lipsiți de dragoste și cămin familial din Internatul satului Cupcui, r-nul Leova, instituție ce este în atenția agenție de aproape 3 ani.

Directorul AIPA dl Vadim Curmei, însoțit de Ministrul Agriculturii, Dezvolării Regionale și Mediului, dna Georgeta Mincu, au felicitat toți copii cu începerea noului an școlar, dorindu-le succese și realizări frumoase.

Donațiile colectate au fost utilizate pentru a achiziționa diverse bunuri necesare copiilor, pentru începerea anului școlar. Totodată, au fost procurate obiecte de strictă necesitate, ce să asigure copiilor un trai decent.

În acest context, aducem sincere mulțumiri tuturor angajaților AIPA, dar și altor parteneri cu suflet mare, precum: magazinele de îmbrăcăminte Magvi și Mily Mia; SRL "Plaiul Bîrladean", ICS „Lapmol” SRL; SC ”Fabrica Oloi Pak”; ICS „Sandriliona“ SRL; ÎM “Met Sa Produse Impex “ SRL; Pasare Argintie S.R.L.; S.A. Franzeluța; S.R.L. GARMA GRUP; SRL MihaiIvan dar și altor persoane de bună credință, ce au binevoit să doneze copiilor, produse alimentare, dar și alte bunuri necesare pentru a le face viața mai frumoasă.

Serviciul relații externe și comunicare

022-220-386