A A A

Cursuri de instruire în domeniul antreprenoriatului pentru obținerea subvențiilor în avans

01/06/2021

AIPA informează doritorii de a-și lansa o afacere start-up în domeniul agroindustrial că în perioada 7-11 iunie 2021, Federația Agricultorilor din Moldova "FARM" va desfășura cursuri de instruire în domeniul antreprenoriatului pentru obținerea subvențiilor în avans.

Programul de instruire este un curs destinat tinerilor, femeilor fermieri și migranților reveniți care doresc să se lanseze într-o activitate economică.

În urma instruirilor, beneficiarii vor fi eligibili să acceseze subvenții în avans până la 650 000 MDL pentru proiecte start-up din Fondul național de dezvoltare a agriculturii şi mediului rural,

De asemenea, această instruire este binevenită și doritorilor de a aplica la “Măsura 3. Diversificarea economiei rurale prin activități non-agricole”, pentru depunerea cererilor de solicitare a subvențiilor în avans pentru îmbunătățirea nivelului de trai şi de muncă în mediul rural, în cadrul Agenției de Intervenție şi Plăți pentru Agricultură (AIPA). Categoriile eligibile de solicitanți pentru Măsura 3 sunt persoanele fizice sau juridice înregistrate în localitățile rurale care lansează sau dezvoltă activități non agricole.

Pentru a afla condițiile de înregistrare la cursul de instruire, vă rugăm să expediați un mesaj cu datele de contact la adresa electronică: instruire@agrofarm.md sau să luați legătura cu responsabilul de înregistrare la numărul de telefon 068882205 staționar 022-235-696.