A A A

Conferința tematică „Oportunități de dezvoltare în sectorul agricol pentru tineri și femei fermieri din Republica Moldova” la cea de-a doua ediție.

06/12/2017

La 12 decembrie va avea loc cea de-a doua ediție a Conferinței  tematice „Oportunități de dezvoltare în sectorul agricol pentru tineri și femei fermieri din Republica Moldova” . 
Evenimentul este organizat de către Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM) de comun cu Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA), și cu suportul Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova.
Cu scopul de a susține tinerii antreprenori din domeniul agricol, se vor oferi  informații cu privire la finanțare in domeniul agroindustrial și oportunitatea de a realiza un schimb de practici între antreprenori din R. Moldova, care dezvoltă afaceri de success in domeniul agriculturii.
Pentru participanți va fi asigurată o platformă B2B, la care vor fi prezenți  reprezentanți ai proiectelor de finanțare din domeniul agroindustrial și tinerii fermieri de succes din Republica  Moldova.

Direcția relații externe, comunicare și raportare