A A A

Campania de informare în plină desfășurare

09/06/2017

În cadrul campaniei de informare privind Regulamentul de subvenționare aprobat pentru anii 2017-2021, pe parcursul perioadei 7-9 iunie, Agenția de Intervenție de Plăți pentru Agricultura (AIPA) a fost alături de producătorii agricoli din raioanele Bălți, Glodeni, Fălești, Sângerei, Drochia, Ștefan-Vodă, Căușeni, Hâncești, Leova, Orhei și Telenești.

În acest context, directorul AIPA, dl Ciubuc și directorul adjunct, dl Curmei au informat despre oportunitățile de finanțare în agricultură din Fondul Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural 2017-2021, dar și modul de accesare a mijloacelor financiare și alte prevederi incluse.

Campania de informare are un impact pozitiv asupra tuturor producătorilor agricoli, având o relație benefică de colaborare, deschidere, conlucrare și suport acordat prin intermediul AIPA.

Notă: odată cu publicarea în Monitorul Oficial a H.G. cu privire la modul de repartizare a mijloacelor Fondului Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural, toți producătorii agricoli vor fi invitați să depună cererea de solicitare a sprijinului financiar.

 

 

Serviciul relații externe