A A A

AIPA vă informează că au mai rămas trei zile pînă la încheierea Votării Online a candidaților pentru Gala AIPA 2018

14/05/2018

Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) menționează că în perioada 4-16 mai 2018, are loc desfășurarea Votării Online - cea de-a doua etapă, de evaluare a candidaților  ce au fost înaintați din partea Asociațiilor de profil.

Procedura de Votare Online se va desfășura de către organizator pe site-ul gala2018.aipa.md, pînă miercuri 16 mai curent, orele 17:00. În acest context, vă îndemnăm să fiți cît mai activi și să oferiți votul dumneavoastră de încredere nominalizantului pe care Vă doriți să-l vedeți premiant al Galei AIPA 2018, la una din cele 19 nominalizări.

În urma finalizării procedurii de Vot Online va avea loc convocarea celei de-a doua ședință a juriului, unde se va totaliza și aproba rezultatele finale, calculîndu-se  punctele acordate în cadrul  fiecărei etape de jurizare a candidaților ce au fost înaintați pentru cele 19 premii. De asemenea, având la bază decizia juriului, organizatorul va anunța în prealabil (cu cel puțin 5 zile calendaristice înainte de data desfășurării Galei AIPA) câștigătorii pentru fiecare categorie de premiu. 

Reamintim că ”Gala AIPA” reprezintă un eveniment în cadrul căruia sunt recunoscute eforturile şi contribuția agricultorilor, pentru cel mai important sector al economiei moldovenești și care reprezintă cel mai principal eveniment din această primăvară pentru agricultură.

Direcția relații externe, comunicare și raportare