A A A

AIPA reconfirmă aplicarea și menținerea Sistemului de management al calității - ISO 9001:2015

07/12/2018

Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură, informează că începând cu anul 2017, a fost certificată la Sistemul de management al calității - Standardul SR EN ISO 9001:2015.

În acest context, în perioada 05 – 07 decembrie curent,la sediul Agenției de Intervenție și Plăți pentru Agricultură, precum și în cadrul Oficiilor teritoriale Edineț, Bălți și Florești, s-a efectuat o misiune de evaluare privind imlementarea Standardului ISO 9001:2015 – Sisteme de management al calității în cadrul AIPA, de către compania de certificare externă.

Sistemul de management al calității are ca scop îmbunătățirea funcționalității sistemului administrativ, la orientarea către satisfacția solicitanților de subvenții, precum și a altor părți interesate.

AIPA a demonstrat abilitatea de a furniza consecvent servicii de calitate către client dar și a gestiona eficient resursele fianciare alocate prin intermediul Fondului Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural dar și partenertilor externi.

 

În rezultatul misiunii de supraveghere, nu au fost constatate neconformități în aplicarea și menținerea Standardului ISO 9001:2015, ci dimpotrivă au fost remarcate progresele obținute pe parcursul unui an de activitate.

 

Direcția relații externe, comunicare și raportare