A A A

AIPA lansează serviciul de suport online „discuții în direct”

08/09/2017

Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) anunță despre lansarea unui nou serviciu de suport on-line ”discuții în direct” cu directorul AIPA.

La inițiativa managementului AIPA, în scopul îmbunătățirii comunicării dintre AIPA și producătorii agricoli, facilitării pregătirii dosarelor spre subvenționare, dar și în vederea responsabilizării angajaților Agenției, este lansat serviciul de suport “discuții în direct”, prin care vizitatorii paginii web AIPA: www.aipa.gov.md, vor putea expedia mesaje și primi răspunsuri în regim online, la următoarele subiecte: prevederile Regulamentului de subvenționare, starea dosarului, informații privind eventualele abuzuri din partea angajaților AIPA, precum și alte subiecte aferente procesului de subvenționare.

Totodată, la mesajele expediate în week-end și în afara orelor de muncă, se vor furniza răspunsuri îndată ce va fi reluat programul de muncă al Agenției, în maxim 24 de ore.

Buna funcționare a serviciului „discuții în direct”, va fi asigurată de directorul AIPA, care va răspunde în timp util la întrebările Dvs. 

 

Serviciul relații externe