A A A

AIPA la sfîrșit de an printre copii

28/12/2017

Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA), continuă acțiunile de caritate în scopul susținerii copiilor din Internatul satului Cupcui, raionul Leova.

Astfel, pe parcursul lunii decembrie curent, echipa AIPA a demarat Caravana de Crăciun, în cadrul căreia au fost mobilizați toți colaboratorii AIPA, doritori de a contribui cu donații pentru ajutorarea copiilor din internat.

În acest context, copiii au fost invitați să adreseze scrisori lui Moș Crăciun cu dorințele și așteptările pe care le au, iar echipa AIPA a depus toate eforturile pentru a realiza aceste dorințe și a-i face pe copiii mai fericiți.

Astfel, astăzi, 28 decembrie curent, echipa AIPA, însoțită de Moș Crăciun, au vizitat copiii din Internatul satului Cupcui, raionul Leova și a oferit cadourile mult așteptate. La rândul lor, copiii au recitat poezii, au cântat și au fost gazde desăvârșite pentru oaspeții lor.

Conducerea AIPA aduce mulțumiri tuturor persoanelor care au fost receptive la îndemnul nostru de a realiza această acțiune caritabilă. În acest sens mulțumim colaboratorilor AIPA pentru suport, dăruire și entuziasm precum și persoanelor care auzind de caravană ne-au oferit voluntar ajutorul și susținerea lor.

De asemenea, în realizarea acestei frumoase acțiuni ne-au fost alături fabrica de încălțăminte S.A. ”Zorile”, producătorul de haine din tricotaj ”Hermina” și magazinului de îmbrăcăminte personalizată www.tricou.md, motiv din care suntem recunoscători și mulțumim în mod deosebit pentru încrederea oferită și implicarea de care au dat dovadă.

În același spirit al zilei de azi, dorim tuturor un an cât mai bun și aducător de mari împliniri.

Direcția relații externe, comunicare și raportare