A A A

AIPA invitată în cadrul celui mai mare eveniment dedicat fermierilor și crescătorilor de animale din Republica Moldova

14/03/2017

La data de 14 martie curent a fost organizat cel mai mare eveniment dedicat  fermierilor și crescătorilor de animale din Republica Moldova, Conferința ”Animal Feed”, care a adunat în același loc toți fermierii și producătorii de animale din Moldova. În cadrul conferinței, cei interesați de creșterea animalelor au obținut cele mai noi cunoștințe și tehnologii de la cele mai mari companii europene din domeniul nutriției în vederea implementării practicilor europene în activitățile sale, devenind astfel mai competitivi, și în același timp având posibilitatea de a câștiga mai mulți bani de pe urma cunoștințelor acumulate.

În acest context, Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură a fost reprezentată de dna Galina Petrachi, director adjunct al AIPA, care a participat în cadrul conferinței cu o intervenție despre domeniul subvenționării în segmentul zootehnic. Dna Petrachi a detaliat în fața fermierilor despre oportunitățile și sprijinul statului care se oferă prin prisma măsurilor de subvenționare în domeniul vizat. 

La eveniment de asemenea au participat și cele mai mari companii de pe piața locala din domeniul producerii porcinelor, bovinelor și industriei avicole.

Serviciul relații externe