A A A

AIPA informează producătorii agricoli despre procedura privind aplicarea elementelor de identitate vizuală a FNDAMR

07/11/2017

Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură  informează că  în urma finisării campaniei de recepționare a cererilor de subvenționare pentru anul 2017, fiecare beneficiar de subvenție, în termen de 15 zile este obligat să realizeze și să aplice materialele de vizibilitate (autocolant, plăcuță informativă și panou informativ), cu respectarea prevederilor Regulamentului privind condițiile, ordinea şi procedura de acordare a mijloacelor Fondului Național de Dezvoltare a Agriculturii şi Mediului Rural (FNDAMR), 2017-2021 și a Declarației pe propria răspundere emisă în baza Ordinului MAIA Nr. 111 din 24 iunie 2017.

Elementele de identitate vizuală asigură transparența necesară implementării, derulării și atribuirii fondurilor naționale și externe.  Acestea  trebuie să furnizeze informații clare privind beneficiarul, localitatea unde s-a realizat investiția, denumirea Măsurii /submăsurii accesate cu indicarea concretă a obiectului investiției, valoarea totală a investiției, suma subvenției autorizate și contribuția proprie.

Ghidului privind aplicarea elementelor de identitate vizuală a FNDAMR, sunt puse la dispoziție de către Direcția relații externe, comunicare și raportare prin intermediul paginii oficiale de internet AIPA, la rubrica ”Materiale de vizibilitate”.

Pentru mai multe detalii referitor la realizarea materialelor de vizibilitate, consultați Ghidul, accesând http://bit.ly/2nbFkaT, sau  puteti apela Oficiile Teritoriale,  în a cărei rază  se află obiectul investiției.

Direcția relații externe, comunicare și raportare