A A A

AIPA dă asigurări cu privire la respectarea continuității procesului de subvenționare

20/03/2020

În condițiile impuse de starea de urgență, Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) a luat act de deciziile Guvernului Republicii Moldova și a întreprins măsurile necesare întru diminuarea și protejarea atât a angajaților, cât și a potențialilor solicitanți de subvenții.

În contextul îngrijorărilor producătorilor agricoli cu privire la achitarea subvențiilor, AIPA dă asigurări cu privire la respectarea continuității procesului de subvenționare, prioritar fiind autorizarea cererilor de solicitare a sprijinului financiar din anul 2019, rămase fără acoperire financiară, din cauza epuizării mijloacelor Fondului național de dezvoltare a agriculturii și mediului rural (FNDAMR) pentru anul 2019.

Potențialilor solicitanți de subvenții, beneficiari direcți ai tuturor măsurilor de sprijin, le transmitem rugămintea de a se solidariza cu efortul nostru de a reduce expunerea în fața acestui virus și îi asigurăm de faptul că le vor fi respectate toate drepturile.

AIPA solicită angajaților și solicitanților de subvenții să respecte cu strictețe toate normele impuse în aceste momente și le dorește tuturor multă sănătate.
Serviciul relații externe și comunicare