A A A

AIPA are un nou director, Vadim CURMEI care a exercitat pînă în prezent funcția de Director Adjunct, a fost promovat în funcția de Director al AIPA

08/05/2019

Astăzi, 8 mai 2019, Secretarul General de Stat al Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM), dl Iurie UȘURELU a informat colectivului Agenției de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) despre numirea în funcția de Director al AIPA pe dl Vadim CURMEI.

Vadim CURMEI fiind licențiat în drept civil, cu o experiență vastă în domeniul juridic,  în 2016, a fost numit în funcția de director adjunct al AIPA unde și-a exercitat atribuțiile timp de trei ani, acumulând cunoștințe ample în domeniul subvenționării.

Totodată, în cadrul evenimentului de astăzi, prin Ordinul nr. 325/2019 emis de MADRM, dl Petru TÎMBUR a fost promovat din funcția de şef al Serviciului audit intern din cadrul MADRM, în funcţia de director adjunct al AIPA.

 

Cu acest prilej, dl Iurie UȘURELU a ținut să-i mulțumească dlui Vadim CURMEI pentru responsabilitatea, profesionalismul și munca depusă în cadrul Agenției până în prezent, dorindu-le succese în noua sa funcție. La rândul său, dl Vadim CURMEI şi-a exprimat gratitudine pentru încrederea acordată şi a dat asigurări că va depune tot efortul pentru a realiza obiectivele ce stau în fața instituției. Dl Petru TÎMBUR a menționat că promovarea sa este o provocare care urmează să o realizeze împreună cu echipa AIPA.

 

Serviciul relații externe și comunicare