A A A

AIPA în ajunul sărbătorilor de iarnă a fost alături de copiii lipsiți de dragoste și cămin familial

23/12/2019

 

Echipa Agenției de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA), însoțit de Moș Crăciun, în ajunul sărbătorilor de iarnă, în mod tradițional a fost alături de copii din Internatul satului Cupcui, raionul Leova.

Directorul AIPA, dl Vadim Curmei, însoțit de Secretarul de Stat din cadrul Ministrului Agriculturii, Dezvolării Regionale și Mediului, dna Tatiana Nistorică, au felicitat toți copiii cu prilejul sfintelor sărbători de iarnă ce se apropie, dorindu-le lumină și căldură sufletească în Noul An ce ne bate la ușă.

În acest context, pe parcursul lunii decembrie curent, echipa AIPA a demarat Caravana de Crăciun, în cadrul căreia au fost mobilizați toți colaboratorii AIPA, doritori de a contribui cu donații pentru ajutorarea copiilor din cadrul instituției sus menționate.

Totodată, copii au pregătit un recital de melodii tradiționalele de Crăciun, fiind gazde desăvărșite pentru oaspeții mult așteptați.

Astfel, conducerea AIPA aduce sincere mulțumiri tuturor persoanelor de buna credință ce au fost receptivi la acest îndemnul creștinesc de a realiza această acțiune caritabilă, în special partenerilor precum: Asociația Națională a Producătorilor de Lapte și Produse Lactate ,,Lapte’’; ICS „Lapmol” SRL; SA ,,Fabrica de Unt din Florești’’, Fundația creștină de ajutoare ,,Moldo - Olandeză’’, etc.

 

În acest spirit al zilei de azi, Vă dorim tuturor un an cât mai bun și aducător de mari împliniri.

 

 Serviciul relaţii externe şi comunicare

 022-220-386