A A A

Ședință organizatorică privind desfășurarea Campaniei de recepționarea a dosarelor de subvenționare

12/07/2017

Directorul Agenției de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA), N. Ciubuc, a întrunit astăzi, 12 iulie curent, șefii oficiilor teritoriale și șefii subdiviziunilor structurale ale AIPA, în ședință organizatorică cu privire la desfășurarea Campaniei de recepționare a dosarelor de subvenționare.

Ordinea de zi a inclus subiecte privind dificultățile și impedimentele care apar la recepționarea documentelor și la introducerea informațiilor în baza de date, situația dosarelor cu iregularități, măsurile întreprinse în vederea eficientizării comunicării dintre aparatul central și oficiile teritoriale, precum și actualizarea manualelor de proceduri în vederea acreditării și certificării ISO.

Totodată, AIPA informează, că pe durata Campaniei de recepționarea 2017 au fost depuse circa 200 de dosare care au fost aduse la sediul central al AIPA în vederea procesării ulterioare de către Direcția Administrare și Control  a AIPA.

Ședința s-a încheiat cu sesiunea de întrebări/răspunsuri, la care participanții au primit explicații vis-a-vis de întrebările acordate.

Menționăm că Campania de recepționare a dosarelor de subvenționare a demarat la 27 iunie 2017 și va dura până la 31 octombrie curent.

Serviciul relații externe