A A A

În pragul sărbătorilor de iarnă reprezentanții AIPA în vizită la copii lipsiți de dragoste părintească

28/12/2018

În ajunul sărbătorilor de iarnă, Directorul adjunct al Agenției de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA), dl Vadim Curmei, însoțit de reprezentanții unor direcții de specialitate din cadrul Agenţiei au vizitat în mod tradițional copii din Internatul satului Cupcui, raionul Leova.

În acest context, AIPA pe parcursul lunii decembrie a demarat Caravana de Crăciun, în cadrul căreia au fost mobilizați toți colaboratorii AIPA, doritori de a contribui cu donații pentru a aduce un zîmbet copiilor ce au obținut statul de copil orfan, cu părinți în viață.

Totodată, copii au pregătit un recital de melodii tradiționalele de Crăciun, fiind gazde desăvărșite pentru oaspeții mult așteptați.

Conducerea AIPA aduce sincere mulțumiri tuturor persoanelor care au fost receptive la îndemnul nostru de a realiza această acțiune caritabilă, motiv din care suntem recunoscători și mulțumim în mod deosebit pentru încrederea oferită și implicarea de care au dat dovadă.

De menționat că copii ce activează în cadrul Centrului sus menționat, sunt susținuți tradițional de AIPA pentru al doilea an consecutiv, oferindu-le acel sprijin atât material precum și moral acelor copii ce sunt lipsiți de  dragostea părintească.

Direcția relații externe, comunicare și raportare