A A A

În perioada 13 -16 martie AIPA va participa la expoziția MOLDAGROTECH (ediția de primăvară)

06/03/2019

Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) vă informează că, în perioada 13 – 16 martie 2019, la Centrul Internațional de Expoziții “Moldexpo” se va desfășura cea de-a  XXXVI-a ediţie a Expoziţiei internaţionale specializată de maşini, echipamente şi tehnologii pentru complexul agroindustrial MOLDAGROTECH (ediția de primăvară).

 

În cadrul expoziției, AIPA va participa cu un stand informativ, unde reprezentanții Agenției vor oferi potențialilor beneficiari de subvenții, informații privind măsurile de subvenționare clasică dar și în avans, sfaturi utile în accesarea eficientă a mijloacelor financiare alocate din Fondul Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural.

La expoziție vor participa companii din Republica Moldova, Italia, România, Bulgaria, Ucraina, ce vor prezenta ultimele noutăți în tehnici și tehnologii agricole. Pe un spațiu expozițional de peste 5000 de m2, circa 120 de companii urmează să pună la dispoziția celor interesați inovații, tehnologii și echipamente pentru sectorul agroindustrial, produse de uz fitosanitar și fertilizanţi.

În acest context, AIPA invită toți doritorii de a afla informații privind procesul de subvenționare în agricultură pentru anul 2019, la standul AIPA în cadrul Centrului Internațional Expozițional ”MOLDEXPO”. 

 

Totodată, în cadrul acestui eveniment vor fi organizate o serie de seminare, mese rotunde, instruiri, unde oameni de știință, experți din domeniu, vor aborda cele mai actuale și utile subiecte pentru a face agricultura mult mai atractivă și mai modernă.

 

Direcția relații externe, comunicare și raportare