A A A

În atenția Producătorilor Agricoli! Campania de recepționare a dosarelor de solicitare a subvențiilor postinvestiționale se încheie la 31 octombrie a.c.

08/10/2019

Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) Vă informează că Campania de depunere a cererilor de obținere a subvențiilor postinvestiționale oferite din Fondul Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural, va dura până la 31 octombrie, 2019, cu excepția submăsurilor 2.3 privind Stimularea producătorilor agricoli pentru compensarea cheltuielilor de irigare terminul limită de depunere fiind 15 noiembrie, precum și submăsura 1.7A privind Stimularea mecanismului de asigurare a riscurilor în agricultură data limită de recepționare a dosarelor fiind 15 decembrie.

 

Pe această cale, AIPA vine cu un îndemn către toți producătorii agricoli de a întocmi și depune dosarele, în termenii stabiliți conform Regulamentului, în vederea reducerii timpului de așteptare, precum și sporirea calității de servicii oferite de reprezentanții AIPA.

Serviciul relații externe și comunicare

022-220-386