A A A

ÎN ATENȚIA PRODUCĂTORILOR AGRICOLI

08/02/2019

Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) informează cu privire la  lansarea platformei virtuale ”Forum AIPA” http://forum.aipa.md/ cu sloganul ”Părerea ta contează!”. Platforma are ca scop facilitarea interacțiunii cu producătorii agricoli și părțile interesate precum și oferirea posibilității de a se expune pe marginea îmbunătățirii procesului/domeniilor de subvenționare și/sau clarificării/documentării vis-a-vis de procedura de depunere a dosarului de solicitare a subvențiilor. Totodată, ”Forum AIPA” va oferi o  platformă pentru dezbateri pe diverse tematici aferente documentelor de politici din domeniul subvenționării.

Ca prim pas, în perioada consultărilor publice privind modificările la HG 455 cu privire la modul de repartizare a mijloacelor Fondului Național de Dezvoltare a Agriculturii şi Mediului Rural, Vă îndemnăm să accesați pagina Forumului și să înaintați propuneri/sugestii la regulamentul de subvenționare (secțiunea breviar legislativ, HG 455) ulterior, sugestiile parvenite din partea producătorilor agricoli vor fi remise în adresa autorității de management.

De menționat că, crearea platformei de dezbateri on-line vine în urma multiplelor solicitări din partea producătorilor agricoli, participanți în cadrul Campaniei de Informare-2019.

PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ CONTEAZĂ!   

 

(mai multe informații la: www.aipa.gov.md rubrica FORUM AIPA http://forum.aipa.md/ )

Direcția relații externe, comunicare și raportare