A A A

În ajunul Sărbătorilor de Paști, AIPA a fost alături de copii lipsiți de afecțiune părintească

07/04/2018

Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA), a adus zâmbete și voie bună copiilor din Internatul satului Cupcui, r-nul Leova.

Paştele este sărbătoarea Luminii şi Speranţei, în special pentru acești copii lipsiți de dragoste și cămin familial.

„În mod tradițional, împreună cu toți colaboratorii AIPA venim alături de acești copii, pentru a le aduce un strop de bucurie, astfel, prin solidaritate și implicare, încercăm să le facem Paștele mai fericit și mai luminat”, a menționat Directorul AIPA, Nicolae Ciubuc.

Bucuria ce suspina în ochii copilașilor a spus cât de mult au fost așteptați oaspeții pentru a le transmite o încurajare și ai face să înțeleagă că cineva are grijă de ei.  

Din donațiile colectate au fost procurate bunuri de strictă necesitate, care să asigure buna funcționare a Internatului. Astfel, ne dorim să ușurăm traiul copiilor, dar și munca angajaților acestei instituții.

În acest context, aducem sincere mulțumiri tuturor colaboratorilor oficiului central și oficiilor teritoriale ale AIPA, atât partenerilor  S.A. „Franzeluța”, Asociației Naționale a Producătorilor de Lapte și Produse Lactate „Lapte” precum  și altor producători agricoli care au binevoit să doneze Casei de Copii, produse alimentare, dar și alte bunuri necesare pentru a le face viața mai frumoasă în ajunul sărbătorilor pascale.

Direcția relații externe, comunicare și raportare