A A A

În ajun de 1 septembrie, reprezentanții AIPA și MADRM au fost alături de copiii din Centrul de Plasament din s. Cupcui r-nul Leova

26/08/2020

În ajun de 1 septembrie,  directorul Agenției de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) dl Vadim Curmei împreună cu Secretarul de Stat al Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, dna Tatiana Nistorică, au fost în vizită la Centrul de Plasament pentru copiii din localitatea Cupcui,  r-nul Leova, pentru ai felicita cu începerea noului an școlar.

Copiii educați și fericiți sunt baza unei societăți prospere, iar viitorul lor depinde astăzi de noi. Din aceste considerente, în ajunul anului școlar, reprezentanții AIPA au inițiat un nou act de caritate, pentru a aduce zâmbete și bucurie acestor copii lipsiți de dragoste și cămin familial din instituția sus menționată. Emoţionaţi, dar şi atât de modeşti, copiii au mărturisit că cel mai mult s-au bucurat de faptul că cineva se gândește mereu la ei.

Din donațiile colectate au fost procurate bunuri de strictă necesitate, ce să asigure buna funcționare a activității centrului. De asemenea, cu ajutorul producătorilor agricoli cu suflet mare, AIPA a avut posibilitatea să asigure instituția cu fructe și legume pentru sezonul rece al anului.

În acest context, aducem sincere mulțumiri tuturor celor implicați în realizarea acestui act de caritate, producătorilor agricoli dar și ICS Lapmol SRL, SRL Carmez Processing, Fundația creștină de ajutoare ,,Moldo-Olandeză’’ ce au binevoit să doneze copiilor produse alimentare dar și alte bunuri necesare pentru a le face viața mai frumoasă în ajunul începerii noului an de studii.

Serviciul Relații Externe și Comunicare
022-220-386